Nyheter

Inbyggd bokhylla i vardagsrummet

Om du letar efter en idé för en inbyggd bokhylla, överväga en med hyllor eller skåp. Det behöver inte vara något alltför avancerad bygge eller  så anlita en snickare. bara något som din man eller hustru kommer att uppskatta, om han använder det som en påminnelse om deras speciella dagar eller han använder den för en daglig plats att dra ut sina bilder.

En inbyggd bokhylla med några gamla, inramade fotografier och böcker skulle göra ett bra komplement till ett hem. Det skulle också vara en underbar plats för familjen att koppla av att inrätta sin bokhylla. Ett rum med inbyggd bokhylla kan vara ett roligt komplement till ditt hem, särskilt när du har barn. Tänk på de möjligheter som kommer att fungera för dig genom att installera en elektrisk öppen spis och böcker.

Snygg förvaringsmöbel

Du kan lägga till en inbyggd bokhylla till ett rum där du arbetar för att placera skrivbordet vid foten av hyllan och sätta en dator ovanpå hyllan, en skrivbordslampa ovanför den, och en bokväska under den. Eller så kan du lägga en dator och skrivare på den nedre hyllan och ett skrivbord på översta hyllan. På så sätt kan du fortfarande förvara skrivaren om du har plats på den nedre hyllan. En annan fördel med den inbyggda bokhyllan är att lagra böcker på ditt soffbord. Använda hyllor med hyllor för dina böcker kan spara tid när det gäller att städa upp efter middagen. Bara glida boken från hyllan på bordet för förvaring tills du kan komma till den senare.

Din inbyggda bokhylla kan också hjälpa till att organisera ditt rum. Eftersom det inte är en sann bokhylla, kan du hålla en bunt av dina favorittidningar på ena sidan av hyllan och ditt barns leksaker på andra sidan. Röran och röran är begränsade till vad som finns på ytan av hyllan, så du behöver inte kämpa för att hålla alla dina böcker organiserade. Det finns många andra skäl till varför du kan överväga att lägga till en inbyggd bokhylla till ditt hem. Kanske har du ett barn som inte är särskilt bra på att sitta stilla och skulle verkligen vilja ha en plats att läsa tyst. Du kan göra detta med en inbyggd bokhylla. Det är också ett bra ställe att dölja objekt som du kanske vill använda senare men kan inte nå just nu. Du kan sätta viktiga objekt på golvet, hålla dem utom synhåll tills du behöver dem.

Ett litet sovrum är också ett bra ställe att sätta en inbyggd bokhylla. Det håller dina böcker från golvet och utom synhåll genom den praktiska förvaringen. Se till att  hyllan är anpassade efter rummets storlek. De bokhyllor som kommer med de flesta nya hem är oftast avsedda att tjäna ett enda syfte och är ofta inte tillräckligt för att ge ett sådant behov. De behöver inte vara för dyra. Några bokhyllor är lätta att bygga själv, och du kan enkelt få några vänner som hjälper dig om du kan avvara verktygen.

Det spelar ingen roll hur stor eller liten din budget är. Du kan bygga en inbyggd bokhylla till en mycket rimlig kostnad. Kolla in internet för ett brett urval av planer och skisser för att bygga dessa lagringssystem.

Besök interiorfragor.se för mer information om inredning.