Nyheter

Handla byxor till dottern

Om någon som har deltagit i mer än ett par evenemang där jeans talas om, och som har slutat i många människor att köpa kläder för sina små flickor, har jag sett en hel del kommentarer om vad man ska göra med jeans som inte säljer och hur man hittar rätt par för henne. Det kan vara tufft, särskilt när jeans som du tittar på är så söt och glamorös.

Ett annat tips för jeans köpa till din dotter är att leta efter rosa jeans i lämplig storlek. Om du ska göra detta, och det är verkligen viktigt att hitta dem i rätt storlek, handla för samma färg som du planerar att bära med henne i din favorit outfit. Oroa dig inte om hon inte har introducerats till den färgen ännu – ge henne lite tid att växa in i den. Du kan också gå till en butik som säljer den typ av jeans du vill köpa för henne, men det är mycket lättare att göra det på nätet.

När du surfar på nätet, sök efter jeans som har mjuka plastknappar, och oftast mycket lågt i pris. Jeans i rosa  kommer oftast att kosta mer, men ibland kanske du vill tänka på att köpa bara en färg eller stil av jeans, om du verkligen är kreativ. Kom bara ihåg att jeans i neutrala färger verkar vara den mest populära när vi talar om vad vi ska göra med dem som inte säljer.

Vanligtvis när du köper en uppsättning jeans för ett barn, har du ett val att köpa en komplett uppsättning byxor, eller en mindre bit, som den typ av jeans som kommer med en skjorta, eller shorts, eller ens underkläder. Men om du köper en uppsättning jeans för en liten flicka, eller ens en liten pojke, bör du köpa bara ett par och sedan sätta en mössa på dem, eftersom de får mycket speltid. De flesta barn har mycket roligt att leka med sina jeans och de älskar verkligen att mixtra med dem. De kommer att leka med dem i timmar, och ibland ännu längre.

Om du bor på en plats där det alltid är kallt och du kommer att bära någon form av ett varmt väder slitage på helgerna, då kan du alltid ta med dig dina jeans.

Vilken jeansmodell passar

Även om din lilla flicka kan bära jeans som hon redan har, och det är trevligt eftersom hon är bekväm med dem, bör du överväga att köpa henne ett par jeans för sommaren som hon kan bära för resten av året, om hon tar dem för shorts eller klänningar. Hon kommer verkligen njuta av det svala vädret och det kommer att vara mindre troligt att hon kommer att få utslag på benen från tyget, även om dessa inte alltid är bekväma att bära på en sval dag.

Att köpa ett par jeans för din lilla flicka kan vara utmanande, särskilt om hon inte har burit den typ som du gillar ett tag. Det bästa du kan göra, är att försöka lista ut vad hennes favorit färger är, och paret som du gillar för henne kan vara den hon bär för det mesta. Om du kan lista ut det, kan du hitta ett par som hon kommer att älska att bära.

För mer tips och råd besök denna sida om shopping.